Palvelut

Rakennus- ja remonttipalvelut

Palvelemme ammattitaidolla useimmissa rakennus- ja saneeraustöissä, pieniä tai suuria remontteja unohtamatta. Älä siis tuhlaa aikaa ja rahaa harrastelijoiden tai talkooväen kanssa, jätä timpurin työt osaaville ammattilaisille. Kokeneet ja luotettavat Haaveremontin -tekijät hoitavat työt laadusta tinkimättä ja sovitussa aikataulussa. Kauttamme myös tarvittaessa vastaavat sekä lvi- ja sähköurakoitsijat projekteihin.

Korjausrakentaminen

Remontti- ja huoltotyöt

Rakentaminen

Uudisrakentaminen on meille tuttua. Pystymme toteuttamaan urakan alusta loppuun suunnitelmien mukaan.

Saneeraus

Saneeraus / korjausrakentaminen on meidän vahvaa osaamista. Tunnemme vanhat talot ja niitä peruskorjatessa tuleekin vaalia vanhaa ja samalla hyvää rakennustapaa.

Remontit ja huoltotyöt

Remontoimme kodin kaikki pinnat ulkona ja sisällä.  Teemme lisäksi myös julkisivu- ja kattoremontit.

remonttiGalleria

Tehtyjä töitä matkan varrelta

ammattimaista palvelua

Alusta loppuun

Hoidamme kaikenkokoiset urakat alusta loppuun vankalla ammattitaidolla hyvällä asenteella.  Autamme tarvittaessa suunnittelussa ja tuomme kokemuksen kautta ideoita, jotka on saattanut jäädä huomioimatta. Meillä on yhteistyökumppaneina lvi- ja sähköurakoitsijat mikäli niille on tarvetta. Onnistunut lopputulos ja tyytyväinen asiakas on meille tärkeintä.

  • Piharakennukset
  • Aidat
  • Terassit
  • Korjaustyöt
  • Huoltotyöt

Usein kysyttä

Meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos sinulla on joku kysymys mihin et löytänyt sivuiltamme vastausta voit jättää sen meille yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla.

Onko arviokäynnit ilmaisia?

Kyllä aina! Vastaamme usein tarjouspyyntöön sopimalla ajan arviokäynnille, jonka pohjalta saamme laskettua tarkan tarjouksen pyydetystä urakasta.

Onko mahdollista maksaa erissä?

Kyllä, voidaan laatia urakkasopimukseen maksuerätaulukko joka noudattaa eri työvaiheiden valmistumista.

Tarvitseeko minulla on rakennuslupia?

Riippuu siitä millasta työtä olet aikeissa teettää. Jos olet epävarma siitä, mitä viranomaislupia mahdollinen rakennus- / muutostyö vaatii, niin voit kysyä sitä meiltä tai suoraan oman kuntasi rakennusvalvonnasta.

Onko yrityksellänne vakuutukset vahinkojen varalle?

Kyllä, meillä on lakisääteinen vastuu- ja tapaturmavakuutus. Vastuuvakutuuksemme kattaa 500.000 euroon asti.

Yhteydenotto / Tarjouspyyntö

Yhteydenottotapa

Meistä

Haaveremontti on rakennusalanyritys joka palvelee kaikissa rakennus- ja remonttitöissä. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt. Kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista porukkaa, joka tekee työt positiivisella asenteella ja laadusta tinkimättä, niin olet oikeassa paikassa.

Yritys