Palvelut

Rakentaminen ja remontointi

Palvelemme ammattitaidolla useimmissa rakennus- ja saneeraustöissä, pieniä tai suuria remontteja unohtamatta. Kokeneet ja luotettavat Haaveremontin -tekijät hoitavat työt laadusta tinkimättä ja sovitussa aikataulussa. Kauttamme myös tarvittaessa vastaavat sekä lvi- ja sähköurakoitsijat projekteihin.

Rakentaminen

Remontti- ja huoltotyöt

Rakentaminen

Uudisrakentaminen on meille tuttua, kuten esimerkiksi laajennukset. Pystymme toteuttamaan urakat kokonaisvaltaisesti alusta loppuun suunnitelmien mukaan.

Saneeraus

Saneeraus / korjausrakentaminen on meidän vahvaa osaamista. Tunnemme vanhat talot ja niitä peruskorjatessa tuleekin vaalia vanhaa ja samalla hyvää rakennustapaa.

Remontit ja huoltotyöt

Remontoimme kodin kaikki pinnat ulkona ja sisällä. Esimerkiksi keittiöremontit, joissa tarvitaan sähkö- ja putkimiestä tai jos talon julkisivu tarvitsee uusimista.

Usein kysyttä

Meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos sinulla on joku kysymys mihin et löytänyt sivuiltamme vastausta voit jättää sen meille yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla.

Onko arviokäynnit ilmaisia?

Kyllä aina! Vastaamme usein tarjouspyyntöön sopimalla ajan arviokäynnille, jonka pohjalta saamme laskettua tarkan tarjouksen pyydetystä urakasta.

Onko mahdollista maksaa erissä?

Kyllä, voidaan laatia urakkasopimukseen maksuerätaulukko joka noudattaa eri työvaiheiden valmistumista.

Tarvitseeko minulla olla rakennuslupaa?

Riippuu siitä millasta työtä olet aikeissa teettää. Jos olet epävarma siitä, mitä viranomaislupia mahdollinen rakennus- / muutostyö vaatii, niin voit kysyä sitä meiltä tai suoraan oman kuntasi rakennusvalvonnasta.

Onko yrityksellänne vakuutukset vahinkojen varalle?

Kyllä, meillä on lakisääteinen vastuu- ja tapaturmavakuutus. Vastuuvakutuuksemme kattaa 500.000 euroon asti.

Yhteydenotto / Tarjouspyyntö

Yhteydenottotapa

Meistä

Haaveremontti Oy on rakennusalan yritys. Palvelemme kaikissa rakennus-, saneeraus- ja remonttitöissä. Toteutamme remontit Helsinki, Porvoo, Uusimaa-alueella. Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista porukkaa, joka tekee työt positiivisella asenteella ja laadusta tinkimättä, olet oikeassa paikassa. Ota yhteyttä nyt!

Yritys