Yhteys

ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Remontti tuo taloosi kaipaamasi muutoksen ja parantaa asumismukavuuttasi. Ottaessasi meihin yhteyttä, olet askeleen lähempänä haaveidesi taloa.

Jos talossasi on yksikin kohta, joka tarvitsee korjausta, älä jää vitkastelemaan. Ongelma voi pahentua ajan saatossa ja siten tulla kalliimmaksi.

Talo on yksi meidän elämämme isoimpia sijoituksia. Miksi siis ei pitää siitä huolta? Aivan kuten pidämme huolta omasta hyvinvoinnistamme.

Muista, että annamme 100 % tyytyväisyys- ja laatutakuun. Haluamme sinun olevan ehdottoman tyytyväinen lopputulokseen.

Remontit eivät ole meille vain työtä. Se on elämäntapa, intohimo ja loputon innostuksen lähde. Meidän käsissämme jokainen remontti ja saneeraus tehdään huolella jokaista yksityiskohtaa vaalien – ammattitaidolla ja positiivisella asenteella

Pyydä ilmaiselle kartoituskäynnille

Ota siis yhteyttä nyt ja pyydä minut kartoituskäynnille (Helsinki, Porvoo, Uusimaa). Se on täysin ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Kartoituskäynnillä kuuntelemme haaveesi. Sen perusteella saat arvion urakan suuruudesta. Jos sinulla ei ole budjettia laadittuna, pystymme arvioimaan hintahaarukkaa sekä mahdollisia yllätyksiä, joihin on varauduttava.

Kartoituskäynnin jälkeen saat yksityiskohtaisen ja huolellisesti laaditun tarjouksen. Otamme aina huomioon käytettävissä olevan budjettisi ja haaveesi

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä meiltä tarjous alla olevalla lomakkeella. Kuvaile projektiasi mahdollisimman tarkasti. Valitse remontin kohde ja laji. Näin pystymme antamaan paremman tarjouksen.

Vastaamme tarjouspyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista. Se on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään. Huomioithan, että meidän on päästävä näkemään kohde myös fyysisesti ennen tarjouksen antamista.

Heräsikö kysymyksiä, haluatko lisätietoja?

Jos haluat lisätietoja jostakin asiasta, ota rohkeasti yhteyttä joko alla olevalla lomakkeella tai soittamalla numeroon 044-23 85 926.

Haaveet on tehty toteuttavaksi! Haaveremontti toteuttaa sinun haaveidesi remontit – ammattitaidolla ja asenteella.

Hei! Kysy lisätietoja, pyydä minut ilmaiselle kartoituskäynnille tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Vastaan sinulle niin nopeasti kuin mahdollista.

Voit myös soittaa. Tavoitat minut parhaiten iltapäivällä. Jos en vastaa, ollaan luultavasti työn touhussa. Soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian, mikäli olet yrittänyt tavoitella.

Yhteydenotto / Tarjouspyyntö

Yhteydenottotapa

Meistä

Haaveremontti Oy on rakennusalan yritys. Palvelemme kaikissa rakennus-, saneeraus- ja remonttitöissä. Toteutamme remontit Helsinki, Porvoo, Uusimaa-alueella. Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista porukkaa, joka tekee työt positiivisella asenteella ja laadusta tinkimättä, olet oikeassa paikassa. Ota yhteyttä nyt!

Yritys

Laskutus

 

Verkkolaskuosoite: 003731055709
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900

PDF-laskut tulee lähettää osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
PDF-laskussa tulee olla nämä paperilaskun osoitetiedot:
Haaveremontti Oy
OVT 003731055709
PL 908
02066 DOCUSCAN