Yritys

Haaveremontti Oy toteuttaa Kaikki remontit ja saneeraukset

Kuvittele, että…

voit tehdä haaveistasi totta ja päivittää kotisi tai muun tilan vastaamaan tarpeitasi.

– vanha talos tai muu rakennus kaipaa remonttia, mutta samalla haluat säilyttää sen ainutlaatuisen tunnelman ja rakennusfysikaalisen toimivuuden.

– rakennusprojektin, saneerauksen / korjausrakentamisen ei tarvitse viedä sinun kallisarvoista aikaasi tai hermojasi.

Haaveremontti Oy hoitaa kaikki tarvitsemasi kodin, yrityksen ja taloyhtiön rakennusprojektit sekä sisä- ja ulkoremontit Uusimaa, Helsinki-Porvoo-akselilla. Asiointi kanssamme on helppoa ja joustavaa.

Pyrimme hoitamaan jokaisen projektin ripeästi ja ammattitaidolla ilman tarpeettomia katkoja. Meillä on tekemisen tukena luotettavat yhteistyökumppanit ja materiaalitoimittajat, joiden kanssa yhteistyö on mutkatonta.

Autamme asiakkaitamme saamaan haaveidensa kodin, jossa on mukava olla, asua ja elää. Ja teemme sen positiivisella, rehdillä ja reippaalla otteella!

Moi! Olen Tony Halttunen – mies, joka lähti tekemään Haaveremontteja.

Jo nuorella iällä opin perinnerakentamisen, korjausrakentamisen ja saneerauksien monimuotoisuuden tekemällä töitä erilaisilla rakennustyömailla. Pääosin projektit, joissa olin alussa mukana, olivat vanhempia saneerattavia kohteita, joissa piti käyttää luovuutta ja tervettä maalaisjärkeä monissa eri työvaiheissa.

Huomasin, miten mahtavaa on nähdä oman käden jälki, valmis lopputulos. Ja miten kehityin koko ajan. Silloin syttyi kipinä tätä hommaa kohtaan, eikä se ole laantunut. Päinvastoin! Vuodet ovat vierineet ja kokemusta on tullut lisää.

Asun itse myös vanhassa talossa, joka on minulle tärkeä. On hienoa, kun voi sanoa tuntevansa oman talon joka nurkan ja rakenteen läpikotaisin.

Juuri intohimo tätä työtä kohtaan on ajanut minua eteenpäin.

Oli aika perustaa Haaveremontti Oy.

  • Olen remontoinut kymmeniä vanhoja taloja ja rakennuksia. Niitä ei voi remontoida aina täysin nykyaikaisin menetelmin, vaan vanhaa, hyvää rakennustapaa noudattaen. Aivan niin kuin entisaikaan tehtiin, unohtamatta nykyajan säädöksiä ja määräyksiä.

Lue artikkelini

Tony Halttunen

Tony Halttunen

Yrittäjä, kirvesmies

Näin Haaveremontti on auttanut asiakkaitamme:

”Vanhan 1920-talon saneeraus ja uudistus. Etsimme remonttiyrityksiä (emme siis olleet tekemässä itse) ja yritimme saada suosituksia ja kokemuksia muilta asiakkailta. Alusta lähtien saimme ammattitaitoista, asiantuntevaa ja rehtiä palvelua. Kodista tuli kaiken kaikkiaan upea. Tekijöillä oli silmää yksityiskohdille ja aikaa perehtyä ja harkita jokaista työvaihetta. Oman erittäin onnistuneen kokemuksemme perusteella voimme suositella Haaveremonttia (haasteellisten) vanhojen talojen kunnostamiseen. Kiitos kaikesta!”

Miia Tiirikainen & Mikko Mäntynen

”Haaveremontti Oy teki 1924 rakennetun hirsitalon peruskorjaukseen liittyvät työt. Olimme kysyneet tutuilta sekä perinnerakentamisen, -korjaamisen ja -suunnittelupuolen ihmisiltä hyviä tekijöitä. Haaveremontti Oy onnistui vakuuttamaan meidät hyvällä fiiliksellä, kommunikoinnillaan ja ammattitaitoisesti laaditulla tarjouksella. Tuntui, että meitä ja meidän toiveitamme kuunneltiin alusta loppuun asti.

Projekti valmistui ajallaan. Haaveremontti Oy:n tekemät kriittiset mm. talon rakenteisiin ja oleellisesti asuinmukavuuteen vaikuttavat pohjatyöt oli toteutettu niin laadukkaasti, että pintatyöt, kuten levytettyjen seinien tapetointi ja listoittaminen, oli helppoa ja vaivatonta saattaa itse loppuun. Suosittelemme kaikille, jotka etsivät ammattimaisesti ja ripeästi toimivaa kumppania uudis- tai saneerauskohteeseensa.”

Juhana & Elisa Hurtig

”Haaveremontti Oy toteutti lasitetun parvekkeen valokatteen uusinnan taloyhtiöllemme. Vanha valokate oli jo ihan kellastunut. Valitsin Haaveremontin ystävällisen palvelun ja hyvän hinta-laatusuhteen takia. Asiantuntijuus antoi luottamusta. Nyt huoneisto/parveke on taas valoisa ja roskat pysyvät poissa parvekkeelta. Suosittelen Haaveremonttia ihan jokaiselle tuttavalleni, jotka tarvitsevat aiheeseen liittyvää palvelua.”

Kirsi P.

Remontit, rakentaminen ja saneeraus – työtä pilke silmäkulmassa

Meillä Haaveremontti-tekijöillä on korkea työmoraali ja se näkyy myös ulospäin. Remontit ja saneeraukset teemme riuskalla otteella, ripeällä tahdilla ja ammattitaidolla niin, että lopputulos on just, eikä melkein. Meidän päivittäisessä tekemisessä on parasta se, että viihdymme työn parissa, eikä meitä näe työmailla naamat kurtussa.

Usein saamme kuulla asiakkailtamme palautetta hyvästä fiiliksestä, mikä paistaa meidän tekemisessä. Rakennusalalla myös asiakaspalvelu on isossa roolissa. Siksi sujuva vuorovaikutus on tärkeää niin asiakkaidemme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

100 % tyytyväisyys- ja laatutakuu

Annamme kaikille projekteillemme täyden 100 % tyytyväisyys- ja laatutakuun. Toki jo lain puolesta on aina olemassa takuu. Me pienenä yrityksenä haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme on varmasti tyytyväinen ja projekti onnistunut. Se, jos mikä, on paras palkinto hyvin tehdystä työstä.

Voimme antaa näin hyvän takuun, koska olemme pitkän linjan ammattilaisia. Meillä on vuosien vankka kokemus perinnerakentamista, saneerauksesta ja korjausrakentamisesta.

Tiedämme, että remontti on iso päätös. Me haluamme olla tukenasi tekemässä haaveista totta.

Millaisesta remontista sinä haaveilet?

Ota yhteyttä ja katsotaan, kuinka voimme auttaa!

PArhautta on kun Pääsee aamulla työmaalle, juo siinä suunnittelukahvit ja pääsee tekemään jotain mikä näkyy. Palkitsevin motivaattori onkin työstä syntyvä oman käden jälki.

Meistä

Haaveremontti Oy on rakennusalan yritys. Palvelemme kaikissa rakennus-, saneeraus- ja remonttitöissä. Toteutamme remontit Helsinki, Porvoo, Uusimaa-alueella. Kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista porukkaa, joka tekee työt positiivisella asenteella ja laadusta tinkimättä, olet oikeassa paikassa. Ota yhteyttä nyt!

Yritys

Laskutus

 

Verkkolaskuosoite: 003731055709
Operaattori: Pagero
Operaattoritunnus: 003723609900

PDF-laskut tulee lähettää osoitteeseen admicom@xbs-salo.com.
PDF-laskussa tulee olla nämä paperilaskun osoitetiedot:
Haaveremontti Oy
OVT 003731055709
PL 908
02066 DOCUSCAN