Tietosuojaseloste

 

Haaveremontti Oy

Yritys noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen perusteet ja kuvauksen, mihin kerättyjä tietoja käytetään.
Tietosuojaselostetta muutetaan tarvittaessa vastaamaan aina voimassa olevaa menettelytapaa henkilötietojen käsittelystä. Voimassa oleva tietosuojaseloste on saatavilla rekisterinpitäjän internetsivustolla.

Asiakashankintarekisteri

  1. Rekisterinpitäjä

Haaveremontti Oy, Pommikuja 3, 06750 Porvoo, 3105570-9

  1. Rekisteri

Haaveremontti Oy:n asiakasrekisteri

  1. Yhteyshenkilö

Tony Halttunen, info@haaveremontti.fi, +358 44 238 5926

  1. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste

Rekisteri koostuu rekisterinpitäjän hallussa olevista yhteystiedoista, joilla kontaktoidaan potentiaalisia asiakkaita. Asiakasrekisteriä pidetään yllä, jotta rekisterinpitäjällä on käytettävissään ajantasaiset yhteystiedot potentiaalisen asiakkaan kontaktointia varten. Tietoja ei käytetä markkinointiviestintään, uutiskirjeiden toimittamiseen ja mielipidetutkimuksiin. Henkilörekisterin ylläpitäjällä on oikeus käsitellä henkilötietoja rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella.

  1. Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot rekisteröidystä:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero

  1. Säännönmukaiset tietolähteet

Haaveremontti Oy käyttää numeropalvelua

  1. Säilytysaika

Soittopalvelua varten saadut tiedot käydään kerran vuodessa läpi ja tarpeettomat henkilötiedot poistetaan.

  1. Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle.

  1. Henkilötietojen käyttö ja suojaamisen yleiset periaatteet

Henkilörekisterin suojaamiseen on käytetty teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä. Henkilörekisterin tiedot tallennetaan palvelimille ja järjestelmiin, jotka on suojattu palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla. Pääsy henkilötietoihin myönnetään vain, jos se on tietojen käsittelyn kannalta välttämätöntä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ovat vaitiolovelvollisia.

  1. Alihankkijat

Rekisterinpitäjällä ei ole alihankintaa

  1. Rekisteröidyn oikeudet

Voimassaolevan tietosuojalainsäädännön mukaan asiakashankintarekisteri sisältää henkilötietoja, jotka muodostavat henkilörekisterin. Tähän liittyen rekisteröidyillä henkilöllä on tietojaan koskevia säädettyjä ja lakiin kirjattuja oikeuksia.
Rekisteröidyllä on seuraavat tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet rekisterissä häntä koskeviin tietoihin: tiedonsaantioikeus, tarkastusoikeus, oikeus saada tietonsa korjatuiksi ja kielto-oikeus.
Rekisteröidyn, jonka perustiedot on tallennettu asiakasrekisteriin, tulee ottaa yhteyttä rekisterin yhteyshenkilöön halutessaan käyttää laillisia oikeuksiaan.
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että Rekisterinpitäjä ei ole noudattanut sovellettavaa tietosuojasääntelyä.

  1. Yhteydenotot

Kaikissa tätä selostetta koskevissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä epäselvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä kohdassa 3 mainittuun yhteyshenkilöön.
Rekisteripitäjä voi tarvittaessa pyytää asiasta lisätietoja tai pyytää yhteydenottajaa täsmentämään pyyntöään kirjallisesti.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies), kävijäliikenteen seuraamiseen, palvelun laadun parantamiseen sekä mainonnan kohdentamiseen. Evästeitä käytetään ainoastaan tilastollisesti, ja ne eivät kerää henkilökohtaisia tunnistetietoja.

Näitä evästeitä käytetään keräämään anonyymejä tilastoja siitä, kuinka käyttäjä on vuorovaikutuksessa sivustomme kanssa; esimerkiksi suosituimmista sivuista, sivustolla vietetyn ajan määrä ja mitä kautta käyttäjä on päätynyt sivustolle, esim. hakukone tai mainosbanneri sekä vastaavaa luonteeltaan anonyymia käyttäjätietoa.

Evästeet ja muut vastaavat tekniikat eivät vahingoita vierailijan päätelaitetta tai tiedostoja. Evästeiden käyttö on turvallista ja ne eivät voi kuljettaa viruksia. Sivustomme saattavat toimia puutteellisesti, jos evästeitä ei ole hyväksytty selaimen asetuksissa. Evästeiden käytön voi niin halutessa kytkeä pois käytöstä internet-selaimen asetuksista, mutta evästeiden poiskytkeminen voi kuitenkin vaikuttaa verkkokauppojen asianmukaiseen toimintaan.

Evästeiden avulla voimme kohdentaa mainontaamme ulkopuolisilla verkkosivustoilla esimerkiksi sen mukaan, millä sivuilla olet vieraillut ja niiden avulla voimme myös analysoida sekä kehittää sivustoamme. Pystyäksemme kehittämään verkkosivustoa sekä kohdentamaan mainontaamme käytämme palveluntarjoajia, jotka puolestaan myös käyttävät evästeitä. Evästeisiin kerätty tieto on kuitenkin anonyymia eikä niiden tarkoituksena ole kerätä henkilötietoja. Verkkosivuillamme käytämme istuntokohtaisia ja pysyviä evästeitä. Istuntokohtaiset evästeet vanhentuvat, kun käyttäjä sulkee selaimen. Pysyvät evästeet tallentuvat pidemmäksi ajaksi. Voit katsoa selaimesi asetuksista mitä evästeitä laitteellesi on tallennettu ja milloin ne vanhenevat.

Tilastojen keräämiseen käytämme tilastointityökalua Google Analytics, joka käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä.

Mikäli haluat, voit estää kolmannen osapuolen evästeet vierailemalla sivustolla http://networkadvertising.org/managing/opt_out.asp ja ruksaamalla kyseinen yritys pois listalta.

Mikäli haluat, voit myös estää Googlen tallentamat evästeet vierailemalla sivulla https://www.google.com/settings/u/0/ads ja määrittää haluamasi asetukset.

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden tallentamisen selaimesi avulla.